exposurebox-2016

Specials

Specials, een nieuwe en creatieve invulling van Buitenreclame

Een Special is een nieuwe vorm van tijdelijke buitenreclame waarbij de inzet van innovatieve middelen en het aanbieden van exclusieve locaties worden gecombineerd. We rekken de grenzen van tijdelijke buitenreclame op!

We kunnen speciale constructies toevoegen aan een abri bushokje of een Billboard, maar kunnen ook een creatieve toepassing maken voor een Exposurebox om je boodschap nog meer impact te geven en je doelgroep op een creatieve manier aan te spreken.

Vitrine naar eigen wens, custom made bouw

We bieden je de mogelijkheid om vitrines en showrooms te bouwen naar eigen inzicht. Op basis van jouw ontwerp bouwen wij de gewenste vitrine in elke gewenste maat. Deze kunnen we vervolgens afleveren bij de klant, maar kunnen ook zorgen dat deze geplaatst wordt om een geschikte locatie inclusief de benodigde vergunning. Dit kan op privé terrein, maar uiteraard ook als campagne in de openbare ruimte. We verzorgen ook roadshows door het hele land, waardoor je maximaal bereik en media aandacht realiseert op diverse locaties.

Spectaculair, extra toegevoegde waarde om aandacht te krijgen

Extra opvallen en extra aandacht krijgen bij de doelgroep wordt steeds vaker gevraagd. Een oplossing hiervoor is om bestaande reclame objecten te voorzien van een extra toevoeging, een 3D oplossing of een interactieve module op uw bestaande reclamedrager. Deze spectaculars worden door ons gebouwd en aangebracht op een Exposurebox of op een eigen reclame object. Dit wordt gedaan met uiterste zorg en volgens de wettelijke normen.

Inrichting van showrooms, je visitekaartje naar de doelgroep

De Exposurebox wordt vaak ingericht door de klant zelf, maar we kunnen je ook 100% ontzien en zorgen dat de volledige showroom wordt ingericht door specialiseten op dit vakgebied. Van vitrine kastjes tot vloerbedekking, van Led schermen tot interactieve fotostudio’s, we kunnen alles voor de klant bouwen.

We kunnen ook leegstaande winkelpanden voorzien van communicatie of inrichten als tijdelijke pop-up store of showspace. Maak slim gebruik van de ongebruikte etalages van leegstaande gebouwen op A-locaties. Deze ruimtes worden door ons omgetoverd tot tweedimensionaal reclamevlak of driedimensionale reclameruimte. Ongebruikte etalages krijgen zodoende een functie en verfraaien het straatbeeld.

Andere tijdelijke producten op dezelfde locaties

Indien je liever geen Exposurebox wilt inzetten voor je campagne maar meer behoefte hebt in een ander product dat tijdelijk in de openbare ruimte staat, dan adviseren wij je graag. We hebben ruime ervaring met Exposities, tijdelijke buitenreclame en Storytelling campagnes. We werken samen met diverse bedrijven, die het mogelijk maken om tijdelijk een Trotter, LED scherm of ander product daar te plaatsen waar de klant dat wil.

Met deze Specials bieden wij een uniek product voor communicatiecampagnes en marketingacties. Ben je ook op zoek naar een opvallende en creatieve campagne? Bel ons voor een gesprek