exposurebox-2016

over ons

Exposurebox

Wij zijn experts in het ondersteunen en bedenken van activatie campagnes en promotionele acties om jouw campagne tot een succes te maken.

Exposurebox is onderdeel van Performance4You.

Service en begeleiding

Exposurebox streeft naar een optimale samenwerking met haar klanten om een maximaal resultaat te halen onder de doelgroep. We denken mee en stellen onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van buitenreclame ter beschikking zodat we samen naar tevredenheid kunnen terugkijken op een geslaagde campagne.

We begeleiden campagnes van A tot Z. Van idee tot uitvoering, transport en plaatsing, inclusief de benodigde vergunningen. We werken al jaren samen met een groot aantal gemeenten maar kan ook in andere steden vaak op korte termijn de juiste regelingen treffen.

Kwaliteit in de openbare ruimte

Voor uw merk en ook de gemeenten is het van belang dat de campagne bijdraagt aan de kwaliteit van de openbare ruimte. Groot voordeel van al deze tijdelijke (reclame)campagnes is dat de dragers van de vlakken, de palen en de boxen, weer uit het straatbeeld verdwijnen zodra ze hun werk hebben gedaan. En als ze verschijnen, hebben ze veel impact en zijn ze steeds opnieuw verrassend!