Veelgestelde vragen

Proces

Hoe werkt het als in een exposurebox in de stad wil plaatsen?

 • Stap 1

  Neem contact op met Exposurebox en we bespreken de mogelijkheden en onmogelijkheden van je plannen. Belangrijk is om goed je wensen uit spreken en alle informatie te delen!

 • Stap 2

  Aan de hand van je plannen, doelstellingen en behoeftes, stellen we een offerte op voor een mogelijke campagne. Je bepaalt zelf hoeveel werk Exposurebox doet en hoeveel je zelf kunt doen.

 • Stap 3

  Zodra alle wensen zijn afgestemd en de offerte is goedgekeurd, starten wij met het inplannen van de campagne en het aanvragen van vergunningen. Meestal hebben we daar een aantal weken voor nodig.

 • Stap 4

  Het Artwork wordt aangeleverd door de klant en vervolgens door Exposurebox geprint. De showroom kan door de klant zelf worden ingericht of indien wenselijk door onze specialisten.

 • Stap 5

  Op de afgesproken locatie(s) wordt de Exposurebox geplaatst en voorzien van stroom. De campagne kan van start. Op locatie vindt sleuteloverdracht plaats en worden eventuele extra wensen uitgevoerd.

De exposurebox heeft veel verschillende namen

Reclamecontainer
Een (zee)container met reclame noemen wij een Exposurebox. De exposurebox (reclamecontainer) bestaat uit één of meerdere van deze elementen: Showroombox, Brandingbox, Brandstore.

Showroombox
De onderste box of glazen container is gemaakt van dubbel veiligheidsglas aan drie zijdes en is voorzien van een verwarming en fraaie spotjes om uw product of dienst goed uit te lichten. Deze mobiele showroom kan custom made ingericht worden, zodat ieder merk zijn eigen uitstraling eraan kan geven.

Brandingbox
De brandingbox, de bovenste box, zorgt voor een enorme zichtbaarheid door de communicatievlakken aan drie zijdes. De box is voorzien van een systeem dat reclamedoeken strak spant in de zijwanden van de container. Deze reclamedoeken worden van binnenuit verlicht. Dit zorgt voor een enorme attentiewaarde voor uw merk of product.

De Brandstore, pop-up store of presentatieruimte
Indien de Exposurebox te weinig ruimte biedt kan er gekozen worden voor de brandstore. De Brandstore bestaat uit drie op elkaar gestapelde containers, onderling verbonden met een trap. Het vormt het ideale object voor de presentatie van nieuwe collecties, de verkoop van tijdelijke producten of ter promotie van merken.

Pop-up promotie
De Exposurebox en Brandstore kunnen ingezet worden als pop-up store, voor productintroducties of ter promotie van uw merk. Een effectieve manier van branding. Door het formaat, de uitstraling en de tijdelijkheid vallen deze buitenreclame objecten enorm op.

Aanleveren van digitaal materiaal

Het aanleveren van digitaal materiaal is bepalend voor de kwaliteit van de campagne en niet altijd zo eenvoudig als dat lijkt. Daarom informeren we onze klanten uitgebreid over de specificaties, zodat we het maximale resultaat halen uit campagnes met de Exposurebox.