exposurebox-2016

locaties

Centrum locaties binnen gemeenten

Exposurebox heeft exclusieve contracten met Nederlandse gemeenten voor de inzet van tijdelijke en kwalitatieve buitenreclame oplossingen. Hiermee creëren we een tijdelijk en opvallend aanbod van reclame op plaatsen waar nog niet of nauwelijks communicatiemogelijkheden waren.

Met deze contracten, concessies genoemd, kan Exposurebox communicatiemogelijkheden bieden op unieke plekken met als doel creatieve en interactieve content te realiseren voor adverteerders. Door onze jarenlange ervaring in de buitenreclame kunnen wij nieuwe communicatievormen als Storytelling en de Exposurebox introduceren in de openbare ruimte.

Andere TOP locaties

Exposurebox heeft in de afgelopen jaren ook gebruik gemaakt van de mogelijkheden op terrein van anderen. Kijkend naar de juiste doelgroep, groot bereik en een hoge contactfrequentie, zijn er in Nederland een aantal locaties, die zeer interessant kunnen zijn voor activatie campagnes.

Wat dacht je van Schiphol of een van de andere vliegvelden in Nederland, waar wellicht de juiste doelgroep rondloopt voor jouw reclamecampagne? Wat dacht je van de beurs locaties Jaarbeurs Utrecht of RAI Amsterdam? Of is je doelgroep beter bereikbaar via evenementen of festivals? Wij kunnen het voor je regelen! Communiceer op het juiste moment, op de juiste locatie met een revelante doelgroep.

Verantwoordelijk adverteren

Wij zijn van mening dat tijdelijke buitenreclame slechts ingezet mag worden met respect voor de omgeving en de gebruikers daarvan. Daarom stellen we vier randvoorwaarden:

  • veiligheid en verkeersdoorstroming moeten gewaarborgd zijn (ook wanneer het voetgangersverkeer betreft)
  • de omliggende bebouwing – zeker wanneer die een monumentaal karakter heeft – dient in het zicht te blijven
  • de uitingen en content moeten iets toevoegen aan de beleving van de burger
  • de belangen van de adverteerder, die van de gemeente en de gebruikers van de openbare ruimte dienen in acht te worden genomen.
Stedenkaart-exposurebox-Nederland-1

Steden met concessies

Wij hebben inmiddels mogelijkheden om exposureboxen te plaatsen in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Breda, Enschede, Apeldoorn, Arnhem en Ede.

Wil je een campagne in een niet vermelde gemeente? Wij kunnen meestal binnen een drietal weken een vergunning regelen indien de betreffende gemeente toestemming geeft voor het plaatsen van tijdelijk reclameobjecten.